TRADUCCIÓ .

jueves, 30 de julio de 2009

pedals de foc juliol 2009

Decidits a fer una travessa en btt , el manolo i jo començem un petit repta " PEDALS DE FOC "
     
Son les vuit del mati i començem desde espot ,estavem nerviosos ,perque era la primera vegada que feiem una ruta per els pirineos en btt .ademes el sol apretaba molt .

varem fer un tros de pista que anava paralela a la carretera , estabem contents ,perque pensavem que la carretera no la tocariem , era una sort ja que la carretera acabave en una pujada bestial , pero anavem equivocats ,i al cap de poc el maleit gps deia que teniam de pujar amunt per aquella malaida carretera , deu meu quina calor.

per sort tot lo que puja vaixa , i la carretera va deixar pas a un bonic caminet de baixada amb una agraida ombre.

El paisatge era cada vegada mes bonic ,pero el recorregut estaba fatal de senyalitçacio i el gps i els mapes van tindre de anar a fons.

La nit estava a punt de arrivar i es va girar un aire mol i mol fred ,aixo que era juliol , per lo tant on estabem millor era dins els sacs i super tapats .

Al mati seguent cuinar era un problema greu , encara feia molt aire , pero aixo no podia fastidiarnos la sopa instant.

un cop amb la panxa plena , i netejarnos una miqueta torne-mi.

A la part de montgarri , el recorregut era molt agradable ,pero devant es començaben a veure unes pujades que ens començaven a preocupar.

un cop a pla de veret ja tot era vaixar i vaixar , ja ens quedaba poc, ja es veia civilitçacio

Ja hem arrivat a viella ,uuufff quina birra mes bonaaaaa ens va  entra molt i molt be, tot va sortit perfecta , el nostre amic raul ,ens va vindre a recullir i cap a casa.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Una salida muy buena , y buenas fotos . Sois unos machines jaja