TRADUCCIÓ .

sábado, 13 de marzo de 2010

estrets de can virella amb neu
A les 15 h quedem el xavier i jo , un cop arribem a la FONT BONA , tenim seriosos problemes
per aparcar el cotxe , ja que als borals i a un bon gruix de neu , per lo que deixem el cotxe a casa de uns amics que viuen aprop ,. començem la aproximacio ,  i els arbres caiguts sobre el cami cada vegada son mes .
la neu i els arbres  ens fan anar molt lents .
un cop arribem al inici del barranc ,veiem que l'aigua es aiguabarreig ,com la dels barrancs pirinencs , es a dir aigua molt neta ,pero de color molt viu a cause de la neu.
un cop al aigua la sensacio inicial va ser molt salvatge , era com si ens punxesin amb petites agulles per tot el cos ,sort que al poc rato va desaparexa i inclus varem començar a estar comodos dintre l'aigua.
la progresio era lenta ,ja que la neu cubria les rocas i alguns forats estavan tapats ,cosa que provocaba mes de una caiguda .la part final del barranc va ser la mes dura , ja que els joncs estaban xafats i no quedaba mes remei que pasar per sobre de ells . pero al final el nostre objectiu va sortir de PM , i aquet precios barranc ,ens va ensenyar un dels seus millors vestits " EL VESTIT BLANC DE NEU "

3 comentarios:

xavier dijo...

menys mal que tens un amic igual de boix que tu

joan dijo...

tens tota la rao

cristina dijo...

Que valents!!!
Tot i el fred i les condicions extremes vareu poder disfrutar d'un paisatge increïble.