TRADUCCIÓ .

lunes, 5 de abril de 2010

Valle de GOÑI

Sortim amb la intencio de tornar a fer el barranc de majones o de fago , la vegada anterior el varem trobar totalmen sec . Al arribar a la zona , la cosa comença a veures be , ja que veiem aigua a tot arreu , vam deixar el cotxe al final del barranc , ja que nomes anabem el xavi i jo , al parquing vam coneixar una parella de barcelona i ens va portar amb el seu cotxe al inici del barranc , i aqui va ser on el aigua es va fer escoltar , era tot lo contrari de l ' altre vegada , com ja estabam cambiats , vam entrar al barranc .
La progresio era delicada , el aigua tenia molta força i sabiem que la part del sifo era mol estreta i en aquesta part podriem tenir problemas i com la nostra filosofia es pasar-lo be , vam aprofitar la escapatoria i ens vam retirar .
un cop a fora vam trobarnos amb altres grups ,que al veura com baixava van decidir cambiar de barranc , aqui va ser  a on vam trobarnos amb el nacho i el carlos , dos germans de pamplona ,i parlan vam decidir anar a fer el barranc de Lizebar ja que ells tampoc el tenien baixat.Aixi que direccio al VALLE DE GOÑI ,el xabi i jo no ens vam treure ni el neopre ja que no sabiem que el viatge seria tan llarg , a mig cami vam parar a dinar a un puesto ple de gent , i el xavi i jo vam pensar que amb tanta gent pasariem desapersebuts i vam fer el cafe amb el traje posat.Arrivem al barranc i el nacho es dona comte de que s deixat el arnes del seu germa ,pero el carlos com es un tiu de P.M no se emprenya , i ens fa de xofer a la aproximacio.

Al inici del barranc .
el principi del barranc es un petit torrent amb molta vegetació , que es va engorgant poc a poc , fins forma una esquerda de pareds mol altes .
Els rapels començan a apareixa , les instalacions estan en mol bon estat , pero alguna queda molt esposade i no aniria malament , alguna reinstalacio .
El de la imatge superior es un dels primers resalts .
Un dels primers salts .
El nacho en una zona de marmitas.
començem a sentir gent devant nostra , aqui coneixerem a un altre grup de la zona , concretament de ALLO .
Gent com te de ser , amb la BOTA DE CALIMOTXO .
 
Aqui ens trobem amb la cascada de artazul , que baixaba potent.
i un cop acabat el descens , sortim a el manantial de arteta , i a fer la cerveça.
Salutacions per al nacho i carlos i tot el grup de ALLO ,QUE SOIS DE  P.M agur . i fins un altre .
ARA DEIXO UN  VIDEO DE LA SORTIDA .


7 comentarios:

estrella dijo...

WALA K MACO!!!!!!

xavier dijo...

molt be petit,quasi semblas un director de cine.llastima que toto aixo es cosa de dos.pero tramquil,algun dia arribara la fama.

xavier dijo...

petit aquet any la trobada barramquera o fan a pobla de segur,i ademes tenen un concurs de fotografia,a veure que fen.

joan dijo...

jajaja cosa de dos !!!! ja veus que te he ficat propaganda de moiac ( aixo si hem correspondra un tant per cent dels clients que te arribin de aqui ) .i comença a pensar el proxim barranc , que et semblaria si anem al sein , ara estara maco .

estrella dijo...

Jo m'apunto a fer de model! Ja em makillare. Sein??

joan dijo...

jajaja pues preparat , quan mes siguem mes riurem .

joan dijo...

estrella sein , es el que esta al costat de plan .